football

Ny match nya tag

football

Jaha, ikväll spelar Sverige match igen i vm-kvalet i fotboll för herrar. Det som kallades ödesmatch mot Österrike gick fullständigt åt skogen…ändå ska det finnas något typ av hopp kvar…för att komma tvåa…kanske måste vi då slå Tyskland. Känns hoppfullt måste jag säga. Nä jag hoppas nästan Sverige tappar poäng mot blåbärsnationen Färöarna ikväll…nån gång måste Hamréns fuskbygge få byggas om av någon annan byggherre (ja de är ju oftast herrar, men hade inte alls varit främmande för att Pia skulle leda). Jag har så otroligt svårt för Hamréns tomma ord om “hjärta”, “mod” och “självförtroende”. Alltså, låter som att mannen gått en 3-dagars ledarskapskurs menat för nåt random callcenter-bolag.
Det skulle likagärna kunna appliceras av chefen på ett sådant företag. “Nu jäklar ska vi visa dom kära säljare, vi ska visa att vi vågar snacka vårt säljsnack, självförtroendet skall genomsyra varje stavelse, visa lite hjärta för det här företaget nu när vi behöver det som mest!”

Nä fan, jag längtar tillbaka till Lagerbäck som iaf (även om han lät trött och tråkig) kändes helt ärlig i sin spelplan, han vågade säga “nä, med vår kapacitet så måste vi sätta försvaret i huvudfokus”.

Jag skulle inte ha något emot att Hamrén fick sparken redan nu, då kan ett nytt fejs komma in, kanske klara Sverige till andraplatsen i kvalgruppen och sen bygga på en ny spelplan som ingjuter förtroende hos spelare och hos fans.