rantan

Hitta bästa räntan på nätet

rantan

Jag har beslutat mig för att göra en köksrenovering framöver och har så smått börjat göra den ekonomiska kalkylen för vad det kommer att kosta. Jag beräknar att jag kommer behöva låna ca 50 000 för köket och tar ca 70 000 av sparade pengar. Det blir alltså en ganska omfattande renovering och det är skönt att jag hade en del pengar sparat för detta ändamål. Men eftersom jag även behöver låna till en del av kostnaden så har jag börjat jämföra olika privatlån och vilka räntor som ges. Man vill ju helst hitta ett lån med låg ränta och funderar på att kanske pröva Lendo som gör reklam för att de kan ge mig erbjudanden från flera banker. Eftersom jag redan är medlem i Ica banken funderar jag också på om det kanske är ett bra alternativ. Kanske man också ska ta hjälp av en jämförelsesajt som lånlågränta.se eller Konsumenternas Vi får se hur det går, det viktigaste är iaf att köket blir fint 🙂